Compress PNG - Ukuran Gambar Kompresor Online PNG -

Ngrokok alat PNG bisa ngompres sembarang jinis gambar PNG kanthi ukuran luwih cilik sing nyebabake ngundhuh gambar PNG luwih cepet. Kauntungan saka nggunakake alat iki yaiku ora bakal ana prabédan sing katon ing kualitas gambar utawa warna gambar Nanging, ukuran berkas bakal cendhak. Langkah-langkah kanggo ngompres:

Langkah 1: Pilih maksimum 20 gambar lan klik unggahan.

Langkah 2: Pilih Lebar lan Ketinggian gambar saka kothak sing diwenehake.

Langkah 3: Klik ing gambar sing dikompres kanggo ngundhuh.

Duwe pengalaman gedhe nggunakake alat iki kanthi kualitas lan werna sing padha lan gambar sing luwih cepet tinimbang sing luwih awal.

Mirror kabeh gambar sacara horizontal utawa vertikal.
Yen mung siji lapangan sing disetel, lapangan liyane bakal kanthi otomatis diitung miturut rasio aspek.

Selehake file ing kene utawa klik kanggo upload.

Gambar file sing mung diidini kanggo diunggah